Välkommen till Gymnastik & Fitness

Sommarträning? 

Vi kommer att köra popup-pass under sommaren så håll utkik på facebock, instagram och hemsidan för att ta del av vilka aktiviteter som erbjuds och när! Kanske vi ses för lite träning vid stranden i sommar :)  

Avgifterna är desamma som för övriga pass. Om man har maxkort för vt så gäller det även på sommarpassen. 

V 29

Tisdag och Torsdag : Spinning med Willemien start kl 18:30: Plats: Svanhallen

Torsdag: Fyspass (Gummiband) med Caroline start kl 10:00. Tag med liggunderlag.  Plats : Stranden Svanesund. Ledare sökes! 

INTRESSERAD AV ATT LEDA PASS? 

Är du intresserad av att bli en i vårt gäng? Har du något träningspass som du vill leda eller utveckla? Hör av dig till oss med dina idéer och tankar så kanske just du leder ett pass i höst med Svanesunds GIF! Kontakt:  fitness@svanesundsgif.se
Träningsavgifter Vt 24

Barngymnastik

Familjegympa 

  Kostnad:  20kr/ barn och det är drop in som gäller. Vuxna är med under gympan för att stötta och hjälpa sitt barn genom övningarna. 

Fitnesspass


Betalning av

medlemsavgift och träningsavgift


Alla som deltar i vår verksamhet ska vara medlemmar i föreningen. Medlemskapet gäller för samtliga av våra sektioner: Gymnastik & Fitness, Bordtennis, Cykel och Skidor & Orientering. Medlemsavgiften betalas per kalenderår.


Träningsavgift

Träningsavgiften betalas till Gymnastik- & Fitnessektionens konto via swish 123 326 56 18 eller bankgiro 5324-5353. Ange vad du köper, vem det avser och personens personnummer.

Se QR-koden nedan

Medlemsavgift

Medlemsavgiften betalas till Huvudstyrelsens konto via swish 123 047 40 31 eller bankgiro 5749-4155

Medlemsavgiften per kalenderår är 250 kr för vuxna, 150 kr för barn/ungdom eller 600 kr för en familj.

Uppge namn och personnummer på inbetalningen.

Våra pass vt 24 


Cirkelfys: Vi tränar igenom hela kroppen i enkla men (om man vill) tuffa övningar i stationsform. 

Spinning: Svettig cykelträning inomhus till inspirerande musik. 

Tabata: Intervallträning där vi varvar styrka och kondition i enkla övningar med olika redskap och kroppen som motstånd. 

Pace: Styrka med redskap varvas med konditionshöjande steg/övningar på step-bräda. 

Fredagsfysen: Fyspass i utegymmet vid ok väder annars skivstångspump i hallen där vi med skivstång och lösa vikter tränar styrka till musik (inga hopp).  

Stretchyoga: Ett lugnt och återhämtande pass med mjuka, fysiska positioner (asanas) som oftast är statiska och görs i ett lugnt tempo. Varje position hålls i flera andetag för att utmana kroppen och anpassa positionerna efter dagsformen. 

Barngymastik: Redskapsgymnastik som är anpassad efter de olika åldrarna. 

Familjegympa: Gympa för de minsta barnen där förälder hjälper barnen genom olika övningar. För våra ledare i barngymnastiken

Här kan ni ta del av information kring Gymnastikförbundets utbud av utbildningar och inspiration till era gympapass via rörelsebanken.  Meddela oss i styrelsen om det är någon utbildning som du är intresserad av att gå. 

Vi har ett nytt datum på ledarträffen 7/9!! Reservera datumet i er kalender så kommer ni få mer info snart!